Trött, tröttare, jag

Somnade inte förrän 2.30 inatt, anledningen: kunde inte somna! Så imorse när väckaren ringde klockan 07.00 så var man inte så pigg. Hinner bar gå upp för att gå på toa så går strömmen när man är därinne, så då blev det att skynda sig ut, mörkrädd som man är. 
Sen var det bara att klä sig och fara på en gång till sjukhuset med Robert eftersom han skulle lämna prover och sedan for vi för att äta. Robert var jättesugen på hamburgare men inte det lättaste att hitta 8.00 på morgonen då inte ens McDonalds säljer hamburgare den tiden. Vi fick oss då varsin panini till slut på statoil innan vi for till Biltema för att handla lite saker till Roberts morbror.
 
Nu är jag hemma igen medan Robert for en sväng till Nordmaling för att få hjälp med bilen, han blir tokig när han inte kan göra något själv utan måste ringa och be folk om hjälp hela tiden. Fast skruva i bilen är inte det som han tycker är jobbigast att inte kunna göra utan det är att inte kunna fiska nu när höstsäsongen har börjat, vilket han har sett fram emot. Så inget fiske för min stackars älskling denna höst. 
 
Nu blir det i alla fall att lägga sig och vila en stund så att man kanske lyckas få lite energi till att ta tag i tvätthögen som ligger och väntar på mig. Städade lägenheten igår så det slipper jag i alla fall göra idag. 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0