Vi har tidigarelagt påsken i år

I påsk så var det tänkt att vi skulle ut till stugan som förra året. Då hade vi jättefint väder och det var ritkigt trevligt. Men med tanke på att vädret är något varmare i år och att vi redan har vår här, gatorna ser redan nu ut som de brukar göra i slutet av april - början av maj, så har vi tidigarelagt våra planer.
Så istället för att fara till stugan i påsk så åker vi dit i slutet av den här månaden medan det fortfarande, förhoppningsvis, går att ta sig över till stugan och fara ut pimpla utan att behöva stå på en is full med vatten.
 
Men förutom det att påskplanerna blev lite ändrade så är jag glad att våren kommer tidigt. Inte för att det känns som att vi har haft någon riktigt vinter ännu.
Men det har ändå varit grått och hörde av en att vi nog bara haft en soldag i månaden sedan oktober. Vet inte hur bra det stämmer men det har varit massor med gråa dagar så det är nog ganska rimligt.
 
Så soliga dagar tar jag tacksamt emot och med tanke på att våren är över en månad tidig här så kanske midsommar i år kommer att bli lite varmare än förra året då det inte var allt för varmt.
Vem vet det kanske till och med går att bada på midsommar i år ;)
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0