Uppe tidigt idag

Har snart varit vaken i en timma, ovanligt för att vara mig och speciellt när det är på en söndag. Men Robert levde om så mycket så kunde inte sova och sedan när jag gick upp för att se vad han gjorde så skyndade han sig in i sovrummet och drog upp rullgardinerna.
Men å andra sidan är det bara bra att jag kom upp i någorlunda bra tid idag då jag ska upp tidigt imorgon. Men då blir det extremt tidigt om man jämför med idag för imorgon ska jag upp ca 4.30 ;/ mitt i natten känns det som.
 
Egentligen borde jag kanske börja lägga mig tidigt om kvällarna och vakna tidigt på morgonen för att få en sorts rutin eftersom man aldrig vet när ett jobb dyker upp som kräver att man vaknar tidigt.
Men det är som när man gick i skolan och alltid sa sista veckan på lovet, jag kanske ska börja gå och lägga mig lite tidigare än 03.00 på natten nu för att få tillbaka sömnrutinerna innan jag börjar skolan. Men det slutade alltid med att man ville ha ut så mycket som möjligt av de sista sommardagarna att man var vaken ännu längre istället!
 
Men imorgon så ringer klockan som sagt 4.30 och då är det bara att masa sig upp för 5.55 går tåget mot stan och sedan går bussen vid 7 tiden därifrån. Sedan så är det bara att sitta och åka med tills klockan 19.15 eftersom det troligtvis är samma buss som går tillbaka 15 minuter efter att jag kommit fram så behöver inte ens hoppa av.
Sedan är jag hemma igen lagom till criminal minds börjar ;P Om jag nu kommer orka se det, är nog mest troligt att jag somnar på en gång!
 
Men åter till denna dagen. Har redan hunnit äta frukost och nu ska jag ta med hundarna ut på en liten promenad och sedan när det är gjort så är det bara att fortsätta plugga. Såg även att jag skulle göra några laborationer till denna kurs som skulle börjas så snart som möjligt så måste kolla in vad det är för något.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0