Natt i Hemavan

Då har man spenderat natten i Hemavan på wärdshuset. Har faktiskt sovit riktigt bra trots att det stormade ute. Men var rätt så trött igår kväll och dessutom så blev rummet kolsvart när man släkte lampan, kom inte in ljus någonstans ifrån.
Vaknade däremot en gång inatt av att munnen höll på att torka ut. Var täppt i näsan och hade då andads med munnen när jag sov, kändes som att jag ätit en hel rulle med toapapper. Så var bara att ta nässpray, dricka lite vatten och sedan sova en stund till.
 
Nu har jag i alla fall ätit frukost och ska snart börja bege mig ut i snöstormen. Sedan så är det bara att vänta 2 timmar på bussen tillbaka. Får väl spendera tiden inne på affären vid busskuren, bara för att slippa vara ute i blåsten.
Sedan hinner jag knappt komma hem ikväll förrän jag ska tillbaka hit på en tur och retur resa imorgon bitti och ännu en på söndagen och som det låter just nu ännu en resa på måndagen. Däremot kommer den på måndagen bli stressig eftersom jag kommer till stan halv tolv på natten på söndagen och sedan åka sju på morgonen därifrån. Kommer inte bli mycket sömn den natten kan jag lova.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0