Guppigupptäcksfärd!

Under hela resan till Hemavan i söndags så kändes det som att jag åkte i en sådan där bil som hiphopare har som guppar upp och ner. Man såg inga gupp på vägen men bussen studsade så förbannad mycket att man skulle kunna tro att man var ute och körde rally på en grusväg full med gropar och hål!
Så min åksjuka som inte ens gått över från kvällen innan blev inte bättre av det precis och mådde otroligt illa både dit och tillbaka. Sedan kändes det helt onödigt när det bara var jag och 4 st till på vägen dit... Men då var det desto fler på vägen hem istället.
 
Värst var det när busschauffören såg ett gupp och tvärbromsade så att man pressades ner i sätet och sedan när guppet kom så studsade man som en studsboll i sätet. Maginnehållet dansade verkligen rumba under hela resan.
Så när jag gick och lade mig i söndags så kändes det som att hela sängen krängde åt alla håll och studsade mellan väggarna.

Vet inte om det blir en till resa till Hemavan eller inte men troligtvis så kommer det att bli det eftersom jag missade en i måndags när jag var sjuk och inte heller kunde jag ta den igår eftersom då var hon som skötte tiderna sjuk. 
Så får se hur det blir med det. 
2 tur och retur resor fram och tillbaka till stan blir det i alla fall i slutet av denna månad och början på nästa. 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0