Är jag klantig eller har jag bara otur?

Har slagit mig och gjort illa mig riktigt mycket de senaste veckorna, och nej långt ifrån med flit. Skar mig för 1.5 vecka sedan i vecket mellan tummen och pekfingret, men det var faktiskt av klantighet.
Gjorde illa tån på dammsugarröret några dagar senare, ev också av klantighet.
Gick in i barngrinden hos mamma förra veckan, är fortfarande blå på låret. Slog även knät i sängen kvällen innan och även där är jag blå än. Har även en massa andra blåmäken på benen som jag inte har någon aning om hur jag har fått dem.
Sedan i söndags när jag höll på packa och hade bråttom och skulle in med massa grejer i sovrummet och samtidigt ducka för den ouppblåsta luftmadrassen som vi hängt upp som "dörr" och även ducka för ryggstödet till soffan som stod precis innanför dörröppningen så slog jag skallen rakt i dörrkarmen, blev dock inte blå men pannan är rätt så öm.
Sedan så hann vi bara komma hem och så skulle jag hacka röd och gul mild chili till köttgrytan som Robert skulle göra. Råkade peta mig i ansiktet och fick en kraftig allergisk reaktion som började på läppen och slutade med att halva ansiktet och ner mot halsen brände så mycket att jag ville slita av mig ansiktet och att skölja med kallvatten hjälpte inte alls. Alla andra skador som jag råkat ut för de senaste veckorna kändes som småpotatis.
Fick inte tag i sjukvårdsupplysningen heller, efter att ha varit på plats 8 i kö i över 15 minuter så gav upp. Men det släppte efter ett tag i ansiktet och då var det bara händerna och under naglarna som fortsatte att bränna enda tills igår då jag fick en allergitablett av systeryster Sandra.
Vet att man kan känna en lätt brännande känsla efter petat inuti chilifrukter utan handskar, och jag som petade ut kärnorna inuti med fingrarna. Men en lätt brännande känsla hade jag kunnat klara av, däremot att halva skallen kokar och händerna brinner och svider samtidigt som det blir svårare att andas var inte alls härligt.
Däremot så går det hur bra som helst för mig att äta det i grytor, så länge det har kokat ett tag. Men som sagt det är skillnad på att tillagad och färsk chili. Men nästa gång så är det Roberts uppgift att hacka.


 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0