Skit TV

Idag så har vi varit och lämnat in våran TV på rep. ännu en gång. Vi fick hem den för inte alls många veckor sedan efter att ha lämnat in den för att den inte startade utan den stor bara och blinkade hela tiden. När vi fick tillbaka den så var moderkortet bytt och allt skulle tydligen funka som vanligt.
Vi har varit otroligt sega på att sätta tillbaka den på dess vanliga plats igen men igår så gjorde vi det och jag testade den och den startade, satte även in vårat boxerkort och gjorde en kanalsökning och det stod att den hittade alla kanalerna. Men när jag sedan bytte till en kanal som man behöver kortet till så låste sig TV:n. Då fick man ta ut kortet och stänga av TVn och sedan starta igen.
 
När vi tillslut insåg att det inte fungerade med kortet i så bestämde vi oss för att titta på någon av kanalerna som funkar utan kort, dvs 6:an. Men gick inte många minuter innan TVn bara stängdes av av sig själv och gick sedan inte att starta. Testade att försöka starta om den på knappen flera gånger och har även låtit den vara av över natten och testat vid två olika tillfällen idag men inget hände utan den stod bara och blinkade (lampan ska lysa om den ska kunna starta och inte blinka). 
 
Så nu är den åter igen inskickat på rep och det för samma problem som sist men denna gången kunde det gå lite snabbare, sa dem iaf men vet inte om jag ska lita på det eftersom det är midsommar nästa vecka.
Hur som helst så hoppas jag att den funkar felfritt nästa gång vi får hem den.  Men å andra idan har det varit samma problem tre gånger så får man ut en ny TV.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0