Yves Rocher

Det är inte ofta som jag köper smink eller skönhetsprodukter via internet eller postorder eftersom jag gärna vill kunna se innan jag köper så att jag inte blir missnöjd. Men det finns en sida/katalog som pappa alltid har beställt ifrån som jag alltid har gillat och det är Yver Rocher. Alltid när pappa skulle beställa schampo eller parfym till sig själv så frågade han alltid om det var något som jag behövde/ville ha och såklart så ville tonårsversionen av mig ha massor med smink ;D Så blev mycket smink beställt, speciellt läppglans och mascara eftersom det var det viktigaste i min sminkväska just då.
 
Fick även grejer därifrån av pappa i julklapp. När han kom hit ett tag innan jul så tog han med sig en orderlapp + katalog som han fått hem och sa att om jag hittade något som jag behövde så kunde jag få det i julklapp. '
Så det första jag letade upp var en makeup remover eftersom min var helt slut. Har testat ett antal men är bara därifrån som jag har hittat en som faktiskt tar bort allt smink utan att man behöver gnugga och dessutom så kostar den inte så mycket. Så en sådan kryssade jag i. Sedan hittade jag även ett nytt läppbalsam, ett måste om man heter Emelie och ska överleva vintern utan spruckna läppar eftersom kylan tycks hata min hud. Hittade även en ansiktsspray som återfuktar som faktiskt fungerade riktigt bra. 
Men sedan så är det inte bara ansiktet som lider under vintern utan även resten av huden känns som ett sandpapper så fick även en handkräm som jag var skeptiskt mot i början eftersom jag endast har hittat en handkräm innan som inte stannar kvar som ett kladdigt lager på huden i flera timmar efteråt. Men den här fungerade riktigt bra.
Sedan hittade pappa lite andra smågrejer som jag fick, bland annan miniprodukter av mascara, läppglans och foundation, testprodukter och hudlotion + duschcreme som luktar liljor men det har jag inte hunnit testa ännu.
 
Här är i alla fall en bild på de flesta av grejerna som jag fick. Ber om ursäkt för att bilden blev så dålig men hittar inte kameran ;/
 
Idag fick vi i alla fall en sådan där lapp i posten och jag blev riktigt sugen på att beställa eftersom jag sagt till Robert att jag ska köpa något till mig själv för min första lön från reklamjobbet om det ordnar sig med csn, annars ryker pengarna till räkningar eller mat. Så blev sugen på att köpa duschgel med vaniljdoft, en sak till min lillebror som han kanske kan behöva och dessutom så fyller han år snart och sedan lite annat smått och gott. 
Men får se hur jag gör, har ju en tendens att vela väldigt mycket när det gäller att köpa saker till mig själv. 
Om ni andra vill beställa så är det bara att gå in via den här länken: http://blogfame.se/56/15889/yves-rocher
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0