Synsk!?

Nu ska jag väl inte sitta här och påstå att jag är synsk men underliga saker har hänt på senaste och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. 
Det började med en sväng till stan med syster Sandra. Vi satt och pratade om relationen mellan mor och son och jag sa att Robert älskade sin mamma så mycket att han skulle låta henne bo hos oss och ta hand om henne om hon bröt ett ben eller tvärtom. Sa inget om det här samtalet till Robert men nästa dag så vaknar jag av att telefonen plingar och att Robert har uppdaterat din status på facebook och där har han skrivit att han nyss pratat med sin mamma och de hade diskuterat att om han bröt benet så skulle han få bo där och hon skulle ta hand om honom.
Ja sammanträffande kanske men kändes lite mysko.
 
Samma dag pratade vi även om vi trodde att våran lillebror skulle skaffa tjej snart och jag sa att jag hade det på känn att han kanske kommer ha tjej inom en snar framtid. En en gång så hade jag ingen aning om han träffade tjejer eller ej eftersom vi aldrig har pratat om det och han aldrig har tagit hem en tjej som inte redan varit tillsammans med en av hans kompisar. Samma dag när vi kom hem så satt han på sitt rum med en tjej som han idag verkar vara tillsammans med (får inget riktigt svar där men är väl säker till 99% att de är tillsammans).
 
Natten efter dagen efter vi varit i stan så drömmer jag om en tjej i min förra klass, vi kan kalla henne J. De hade fått spöken i sitt hem som vi pratade med. Nästa morgon (på riktigt ej i drömmen) vaknar jag av att mamma ringer och berättar att hon nyss pratat med sin vän med samma namn och att hon var helt till sig eftersom hon var helt säker på att det spökade hemma hos henne.
Fortfarande inte övertygade om att detta är något underligt? Vänta bara har mera.
 
Tidigare i veckan så följde jag åter igen med syster yster in till stan. Såg en mjukglassmaskin, sa att jag kanske borde köpa den till mig själv bara för att mjukglass är så gott. Går sedan till nästa affär och precis i ingången är en mjukglassmaskin igen. Ska sedan leta något i katalogen och det första ordet som dyker upp i katalaogen är mjukglassmaskin (kanske bara mitt undermedvetna som letade igen det på en gång). Kommer sedan hem och sätter mig vid tvn där de lägligt nog precis då har en konversation om vadå? Jo mjukglassmaskiner, vad är oddsen?
Smsar systeryster som i precis den stunden satt hemma och pratade om mjukglassmaskiner! Vad är det egentligen med mjukglassmaskiner?
 
Ja sedan finns det såklart sådant som händer flera gånger i veckan när man känner på sig att saker ska hända och så händer det. Som att man känner på sig att någon kommer ringa om bara några sekunder och man tar upp telefonen och så ringer det, och då får jag inte många samtal på en vecka heller så det är inte så lätt att lista ut precis när det kommer att ringa.
 
Det finns många fler exempel men tänker inte skriva upp allt. Och åter igen har aldrig sagt att jag är synsk men är ganska kul att en sak man pratar/drömmer om/tänker på sedan inträffar inte ens ett dygn efteråt. Sedan vart tanken på det kom ifrån från början har man heller ingen aning om utan det är oftast bara något som dyker upp i huvudet och oftast när man pratar om något helt annat.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0