Stress!

Jag hatar verkligen stress, någon borde göra det olagligt så att man kanske slipper det! Nu är det inte fullt så enkelt. 
Blev lite ändring i planerna som vi har just nu vilket orsakade en massa stress. Det blev tvär mycket att göra, så mycket att jag inte vet vart jag ska börja eller vart jag ska sluta så hjärnan fick sig en blackout. Har inte heller hunnit äta middag ännu vilket inte spelar någon större roll då vi inte vaknade förrän 13.00(!!!) idag. Minns inte när jag vaknade så här sent!!!
Hela dagen har i alla fall gått åt till ingenting känns det som och snabbt har det gått. Men nu har jag kycklingen i ugnen och ska även spara lite så att jag kan äta kycklingmackor imorgon medan jag håller på med reklamen, frågan är ju bara vart man ska stanna av någonstans att äta. Tror inte att någon gillar om man stannar av på deras tomt och står där och äter en macka ;P Men det löser sig säkert. 
 
Nä fortsätta med det jag höll på med, var bara tvungen att ta en liten paus och hämta andan och komma på rätt spår igen. 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0