Julen

Är seg som vanligt men ursäktade mig lite i det förra inlägget i alla fall. Men nu har jag en stund över och kan skriva lite om jul och nyår.
 
På jul så var vi hemma hos Roberts pappa där det var full fart som vanligt. Vi kom dit dagen innan julafton efter att först ha varit och handlat litegrand. 
Vi for och lämnade Torgny hos Mats eftersom Nova löpte så ville vi inte ha dem tillsammans mer än nödvändigt, (innan jul var han hemma hos mamma). Sedan for vi ner och handlade och sedan tillbaka till Roberts pappa och åt mat. 
Efter det så tog vi ett bad innan det var dags för uppesittarkväll med massor med ost och kex. Däremot så slutade det inte med att vi blev miljonärer utan det var bara Robert som fick nöja sig med en ny lott. Men bättre än ingenting i alla fall.
 
Sedan på julafton så hade jag tänkt kliva upp tidigt och börja göra i ordning frukosten men tog lite sovmorgon så blev lite senare frukost än planerat. 
Efter frukosten blev det lite tv innan det var dags för jullunch. Vilket i vårat fall bara är sill, ägg och potatis. Så inget avancerat. 
Efter lunchen blev det att spela kort fram till 15.00 då Kalle Anka började, lika roligt varje år trots att man kan allt utantill.
Sedan så fick jag och Robert äran att göra i ordning middagen medan gubbarna satt och kollade på Tv. Riktigt mycket mat som vanligt och sedan låg man i "koma" resten av kvällen.
 
 
 
Precis innan middagen
 
 
 
Maten

 
Och lite bilder på oss tokar som var med
 
 
 
 
Och sist men inte minst...
...en bild på Torgny som jultomte. Fotat hemma hos mamma några dagar innan jul.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0