Gårdagen och dagen

Gårdagen blev riktigt lyckad men som jag förutspådde så höll det nästan på komma något emellan som vanligt. Inte många minuter efter att jag hade skrivit inlägget så ringde de från mitt jobb och undrade om jag inte kunde dela ut tidningar till tre olika ställen, en till varje. Visst hade jag kunnat gjort det om det inte vore för att alla ställen låg en bra bit ifrån varandra. Så det hade jag inte tid med och någon annan fick komma hit och hämta mina tidningar, någon som hade bil och som det inte skulle ta över en timma för.
 
Så vi kom väl till stan efter 18.00 någon gång och gick och åt på Great Eastern men är nästan lite stressigt att äta där eftersom de först står och stampar och stressar på en när man ska ta mat. En efter mig i kön sa åt den som jobbade där att det kanske var bäst att låta gästerna ta för sig i lugn och ro och inte prata med dem och stressa på dem och be dem skynda sig m.m. vilket jag tycker var helt rätt.
Sedan när vi åt så vet jag inte hur många gånger de kom och frågade om vi inte var klara snart och vi kan inte ha varit där mer än 45 minuter sammanlagt.
Efter maten blev det att spela biljard och jag vann 2/3 gånger men det blev bara "tråkiga" vinster där någon av oss råkade skjuta ner den svarta och förlorade.
När vi spelat klart for vi på Peppes och tog oss varsin drink i väntan på bussen, Robert var så trött så han orkade inte vara kvar så mycket längre och vi hann väl knappt komma hem innan han låg och sov medan jag satt och kollade lite vänner avsnitt och läste lite.
 
Idag så har vi varit till stan med syster yster och hennes kille. Vi var en sväng på Lidl och handlade och sedan for vi en sväng till NetOnNet. Sedan hämta syrrans äldsta och sedan på Max innan vi for och hämtade syrrans nästa barn och sedan hemåt.
Nu for Robert med sin bror till stan igen för att gå på krogen och träffa lite folk. Jag hade liks inte fått plats i bilen så stannade hemma och ska passa på att plugga lite istället och kanske se en film senare.
 
 
 

Kommentarer
Birra

Ja, He kanske blir mera fart på honom då han får dricka av sin julklapp som je ska få av me som ja int ha gett je. Tyck han ofta bli trött men det varierna nog olika mellan gånger. Men ni verkade iag hadd en bra dag :) Lycka för je<3

Svar: Ja han är väldigt ofta trött faktiskt :/
Emelie

2014-01-25 22:24:06
URL: http://Relife.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0