Idag är det städning som gäller

Ja som jag skrev tidigare i veckan så har jag planerat att städa idag. Ser faktiskt inte allt för hemskt ut och är egentligen bara att bära ner tvätten till tvättstugan, tvätta, dammsuga och skura kvar. Men var tvungen att lägga mig ner en stund efter den svettiga promenaden med Torgny.
För det första så har det kommit mer snö nu och idag är det plusgrader igen så man halkar omkring som bambi på hal is med draghunden Togge på den hala snön. Sedan kommer en hund mot oss (som tur var på andra sidan vägen) och en hund bakom oss så kan inte stanna. Detta hade varit ett väldigt lätt scenario om det inte vore för att Torgny hatar andra hundar när vi är ute och går och gör utfall och skäller. 
Så blev en kortare promenad än vad jag först tänkt mig p.g.a alla hundarna för det var inte bara dessa två vi mötte. Men det är bara att fortsätta med min träning med honom, någon gång borde han väl lära sig att andra hundar utomhus inte är farliga. För tror att han gör så här för att han inte vill att de ska komma nära honom sedan den gången förra året som han blev attackerad av en lösspringande jakthund när han och Mats precis kom utanför porten till Mats lägenhet, för så här har han inte varit innan.
Men nu har jag vilat tillräckligt. Så är bara att bege mig ner i tvättstugan nu då och sedan ta det lilla som är kvar och sedan invänta Robert som jag inte har någon aning om när han hade tänkt komma hem.
 
Min fina Torgny ♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0