Helt galet!

Var helt galet på konkursutförsäljningen igår! Ringde mamma 20 minuter innan de skulle öppna men då var det bara hon, en vänninna till henne, brorsan, brorsans tjej och systeryster där. Men 20 minuter senare när jag kom fram dit var det kö för att komma in nästan enda ut på gatan!
Var så fullsmockat därinne så att man nästan fick klaustrofobi. Folk trängdes och knuffades och när det var så fullt att man knappt kunde komma fram så kom det folk med stora barnvagnar och bara körde in i folk som stod och köade och tyckte att de var korkade som inte flyttade på sig eftersom det gjorde barnen stressade av att vara därinne! När man ser hur mycket folk som köar utanför så kanske det är dumt att ta med sig små, små barn om barnen blir stressade av det och att sedan skylla på de som står i kö att de är i vägen. Man kan ju inte rå för att utrymmet är litet och de flesta stod redan upptrycka mot väggen innan de kom med sina barnvagnar.
Hade de dessutom väntat i 40 minuter så hade det varit betydligt mindre folk och mer plats att styra vagnarna på.

Hur som helst så var ju folk ändå som galningar. Slet ner kartonger och fyllde med godis och fick allt för lite och ingenting. Brorsans tjej köpte en hel korg med mentos för 50kr, egentligen var det 3 "rör" för 20kr. Bara korgen tom kostade 4 gånger så mycket som det hon fick ge för allt. 

Jag fick i alla fall med mig ett nytt klösträd till katterna, bajspåsar, hundben, 2 böcker, kattmat, godis, chips, 10L cola och lite små prydnadsgrejer hem. 200 kr betalade jag för det och tyckte väl att det var ett helt okej pris trots att vissa fick billigare priser än andra när de kom till kassan.



 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0