Dan före dan före dopparedan

Vet inte om rubriken blev rätt, men det är ju i alla fall den 22a december idag vilket även betyder att det är två dagar kvar till julafton!
Hittills idag så har jag gjort så lite som möjligt men trots att jag har god lust att ligga och lata mig hela dagen och kvällen idag så går det inte för sig eftersom jag ska fara och jobba 16.00-21.00. Efter denna kväll blir det i alla fall 6 dagars ledighet för mig, så inget jobb förrän den 29e december.
 
Sen när jag kommer hem ikväll så blir det nog att gå och lägga sig relativt tidigt eftersom vi imorgon först ska hämta nå rökt fisk, vi har fått upp och en Robert känner ska röka och paketera dem. Efter det ska vi in till stan för att köpa Daniels julklapp och sen åker vi vidare mot Holmsund för att fira lilla julafton med Roberts pappa och troligtvis Mats också. Så blir mycket gott att äta till uppesittarkvällen!
 
På julafton ska vi till underbara Storarmsjö och fira julen med de som är där. Senast Robert firade jul med sin mamma var året vi blev tillsammans, dvs 2007, för då firade vi på varsitt håll. Sedan dess har vi varit hemma eller hos Roberts pappa på jul.
 
Ja nu blev det lite mer än om bara denna dagen men känns som att jag kommer att ha fullt upp med att umgås med släkt och vänner de närmsta dagarna så kommer inte riktigt att ha tid att sitta vid datorn då.
Önskar alla en God jul!
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0