Min lilla kisse ♥

I fredags så var jag till veterinären med lille Findus eftersom han skulle kastreras. När jag kom dit så fick jag veta det jag redan befarade och det var att han bara hade en pungkula. Så priset höjdes en aning och kunde bli upp emot 1800kr istället för 600kr som det kostar för en vanlig kastrering, beroende på var den satt då.
Frågade om den inte kunde ramla ner av sig själv men eftersom han var så stor nu så var den risken mycket liten.
Robert blev inte så glad på mig när han fick veta att jag lämnat in Findus för kastrering i alla fall men eftersom vi har Mellis och jag inte vill ha kattungar eller mer revirmärkning så hade jag som inget val.
 
Fick veta innan jag for att han kanske hade lite stygn överallt på magen efter sökandet av den "borttappade" pungkulan. Men när jag fick tillbaka honom så hade han bara ett långt stygn på magen. Hon sa att de fick leta runt ett tag innan de hittade den och att det hade gått lättare om han inte varit så lönnfet ;P Fick även kommentaren att han kanske inte ser så stor ut med att han har lite för mycket bukfett. Så nu blir det dietmat ett tag och sedan mat för kastrerade katter.

Ska även hämta ut hans smärtstillande medicin imorgon. Tänkte hämta ut den i fredags men blev så mycket med att först försöka få hem Findus och göra i ordning i sovrummet till honom och sedan göra i ordning hemma eftersom vi skulle få gäster. Så hann inte med det.
Sedan skulle jag gå och göra det igår innan vi skulle in till stan. Gick dit men de som var före mig var så långsamma att jag hade missat tåget om jag stannat kvar tills det var min tur. Så tanken var att hämta ut det på ett apotek i stan men även det glömdes bort i all yrning. 
Men allt har verkat gått bra och det är bara idag som han har visat lite tecken på smärta. Men allt ordnar sig nog imorgon bitti när han får medicinen.
 
 
Han ser inte så vacker ut nu min lilla kisse men såret läker på bra redan.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0