De senaste dagarna

Torsdag:
Var hos veterinären på förmiddagen för att ta bort Findus stygn och mamma var där för att veterinärbesikta valparna. Borttagningen av stygnen gick snabbt och smidigt men besiktningen av valparna tog lite längre tid. 
 
 
Sedan så hade jag hoppats på att hinna säga hejdå till min bror och hans barn som varit uppe från Stockholm i några dagar men de hade redan hunnit åka när vi kom tillbaka ;(
Kvällen spenderades hemma hos mamma där jag blev bjuden på pizza.
 
Fredag: For till mamma när jag vaknade för att fota valparna men det blev inget med det eftersom det var folk där och hämtade en valp när jag kom dit och sedan ringde Robert och sa att han var på väg hem.
Vi handlade för att grilla och städade lägenheten. Hann inte mer än äta (jag skippade köttet eftersom det inte var helt genomgrillat) så for Robert igen...
 
Lördag: Somnade sent och klev upp relativt tidigt. Skyndade iväg till mamma för att ha examination med min lärare. Kommer på att jag har glömt mitt leg så cyklar hem för att hämta det. Väl hemma så tror jag i all stress att jag tappat bort min telefon men hittar den senare hemma hos mamma.
Gick rätt så bra på examinationen och är glad att jag läste på om det viktigaste igår eftersom jag inte hade kunnat svara på några av frågorna han ställde om jag inte hade läst på innan. Denna kurs har verkligen varit varierande så har lärt mig mycket nytt och mycket som jag säkert snart kommer ha glömt.
 
Sedan så var jag bara hos mamma, bjöd Daniel på middag här hemma hos oss, for till mamma igen och gjorde påsktårta tillsammans med mamma, Sandra och Jesper. Jag fick göra kycklingarna som skulle vara på tårtan, dock så liknade de mer ankor än kycklingar. Men gott var det i alla fall.
Nu sitter jag bara hemma och ska läsa lite till den nya kursen innan det är dags att somna framför en film kanske. Imorgon kommer förhoppningsvis min sötis hem och då blir det bingolotto hemma hos mamma. 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0