Blev ändrade planer idag

Idag, eller rättare sagt ikväll, så var det tänkt att vi skulle hem till mamma och spela bingolotto. Men eftersom Robert hade lovat en kompis till oss att vi skulle dit och äta grillat med dem ikväll så blev det inget. Dock så kommer vi väl ändå spela bingolotto eftersom jag redan har köpt lotter. 
Jag visste att vi skulle grilla med dem någon dag eftersom de var här och grillade med oss i fredags och ville bjuda igen. Men jag var helt säker på att det var imorgon som vi skulle grilla med dem och inte idag.
 
Men det gör inte så mycket. Vi får gå till mamma på dagen imorgon istället :) Jag ska i alla fall dit nu snart och hjälpa henne klippa klorna på valparna som är kvar och fota dem eftersom det aldrig blev något av det igår. Höll på med så mycket annat och sedan så var det så mycket folk där. Vill gärna att det bara ska vara jag och mamma inne hos valparna när vi ska fota eftersom det blir så rörigt annars. Bjuder i alla på en bild på valparna redan nu som jag tog igår, kanske inte bästa kvaliteten men var så gulligt när lilla Cero skulle skälla precis när jag fotade, ser nästan ut som han ylar på bilden :)
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0