Sovrummet

Bjuder på lite bilder från sovrummet och får även ursäkta för hur dåliga bilder det blev. Dåligt ljus och dålig kamera säger sig själv men får ta bättre bilder sedan när jag hittat igen och laddat kameran och ta dem i dagsljus. Men tills dess så får ni nöja er med dessa bilder.
 
 
Hyllan som mamma var snäll och hjälpte mig sätta upp + mina nya tavlor och mina nya ljuslyktor. Tror jag ska skaffa batteridrivna värmeljus och sätta i ljuslyktorna så att de kommer till användning också. Inte det smartaste att tända vanliga värmeljus där i.
 
Den nya tavelramen (ritade bilden på mig till vänster) var en aning större än den gamla så placeringen på bilderna är en aning konstig just nu men de till höger ska flyttas efter men det får bli morgondagens projekt. Skruvade även upp mitt trähjärta jag köpte på marknaden i somras för 20kr. Det hängde i ett snöre först men tyckte att det passade rätt så bra så där med.
 
Älskar mina lampor som jag bokstavligen talat rusade iväg för att köpa på IKEA i vintras när jag var i Haparanda. Hade ca 40 minuter på mig att hitta dit, hitta lamporna, betala dem och komma iväg på bussen. Blev en svettig springtur i allt för dåliga skor på halt underlag och mycket packning men hann utan att missa bussen. Och är glad över att jag köpte dem för de passar hur bra som helst i vårat sovrum.
Något som jag också gillar är träbokstäverna till höger som jag köpte i Åsele. 10kr/styck tror jag jag gav för dem.
 
 Till sist så blir det en bild på min väggdekor. Är man galen i allt som har med Frankrike (och speciellt allt som har med eiffeltornet att göra) så är det väl inte så konstigt att jag budade på den här när jag hittade den på tradera. 1kr + frakt fick jag den för. Har även sett att de finns att köpa på Rusta för 99kr. Nu gör inte bilden min fina väggdekor riktigt rättvis men ska se om jag lyckas ta en bättre bild med kameran sedan.
 
Det var lite bilder från sovrummet men kommer fler och bättre sedan så fort kameran är hittad.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0