Hjärntumör och Zombies

Ibland undrar jag hur knäppa drömmar man kan drömma egentligen. Inatt fick jag först en hjärntumör och sedan blev jag jagad av zombies.
 
Ja först så drömde jag som sagt att jag fick en hjärntumör/hjärnblödning. De kunde inte veta exakt vad det var förrän de hade röntgat huvudet men hade fått en stor knöl snett bak på huvudet. Allt det här hade hänt efter att jag hade ramlat någonstans, kunde inte minnas när eller vart. 
Min läkare var ingen mindre än Derek "McDreamy" Shepherd från Greys anatomy, jag jobbade tydligen tillsammans med honom och alla andra från Greys anatomy (kanske har kollat lite för mycket på det programmet?)
De hade lite problem med att röntga min skalle då de hela tiden var något i vägen, visade sig sedan att det var massa skräp och dylikt på apparaten som de använde så jag fick komma tillbaka när de hade rengjort den.
När huvudet sedan var röntgat och tumören, som det nu tydligen var, skulle tas ut så frågade jag honom om jag skulle överleva operationen. Han tittade bara på mig så frågade istället hur stor risken var att jag skulle dö och han sa att det var 10-20%. Så sa att oddsen var bra för att jag skulle överleva och att de nu kunde söva mig.
Vaknade sedan upp efter operationen och var precis som vanligt och tumören var helt borta.
 
När jag sedan vaknade (på riktigt) så var det första jag gjorde att känna på huvuet om jag hade några knölar eller stygn. 
 
 
 
 
Sedan andra drömmen handlade som sagt om zombies. Det började med att jag var i ett hus med massa folk, både de jag kände och några som jag aldrig sett tidigare. 
När vi stod utanför så kom det en och körde på min farfar och hans pappa. (några som jag aldrig har träffat och vet väldigt lite om hur de ser ut men i drömmen så var båda klädda i långa svarta rockar och hade långt skägg ner till magen och höga hattar.)
De hämtade sedan något i huset och försvann.
Efter det så drömde jag samma senario igen men då var mamma och ena brorsan med. Sa åt dem att skynda in i huset eftersom de skulle bli påkörda annars. Knuffade även in farfar och farfars far.
Vi gömde oss under en säng där mamma låg och åt en macka och klagade på att den var så torr då hon inte fick något smör till den eftersom jag hade smörpaketet bredvid mig. Men kunde inte skicka den till henne eftersom vi var tvugna att ligga helt stilla för att inte märkas.
Männen i bilen hade tagit några personer utifrån och tvingat in dem i bilen för att sedan köra några varv runt i en cirkel för att få dem att glömma vad det sett.
 
Männen hade även den här gången varit inne och hämtat en sak i huset. Det visade sig att det var en liten svart plastapa som kunde, om den hamnade i fel händer, göra folk till zombies. Och det var precis vad som hände. 
Det räckte med att personen gjorde en person till zombie och sedan behövde den personen bara peta på någon annan för att den också skulle bli zombie och så fortsatte det. 
Jag och mamma hittade däremot en röd kudde som man kunde lägga handen på och så gick man från att vara zombie till att bli sig själv igen. 
 
Jag tog med mig mamma och några av mina syskon till en skola där min syster satt och skrev upp namn på de som inte hade hunnit bli zombies ännu. 
När det sedan kom en hel flock med zombies åt vårt håll så skyndade vi oss hem till mig där den svarta apan skulle ligga. Vi började med att elda upp en tändare i ett askfat (ingen aning om varför) och sedan eldade vi upp apan och alla blev normala igen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0