Bilder från helgen

Fredag
 
 
En bild på Nova från fredagens road trip till Kramfors. Tyckte hon blev så söt i min mössa ;) Så mycket mer bilder än så här blev det inte i fredags. Enda ställena vi stannade till på var på en mack i Ö-vik för att tanka och på en mack i Kramfors för att möta upp han med skoterdelarna, kändes inte så roligt att fota en mack...
 
Lördag
 

I Lördags så hade vi underbart väder ute! Skinande sol och plusgrader, kan ju inte bli bättre. Så tog en promenad med hundarna. Lite små jobbigt att Charlie skulle skälla på varje hund, människa, skoter, bil, lastbil ja allt som kom i närheten utav oss. Men det gick faktiskt bättre och bättre så förhoppningsvis så inser han väl snart att man inte behöver skälla på allt. Tills dess blir det hårdträning.
 
 
 
 
 
Söndag
 

Igår så tog vi skotern och for och pimplade. Var lika fint väder igår, även om solen gick i moln ett tag där. Jag fick inte en enda fisk medan Robert och L fick över 30 stycken! Så jag hade riktigt otur igår.
Tyvärr så hade vi inte med oss kameran eller telefonerna så det blev bara en bild som vi tog när vi kom hem.
 
 
Robert fick en gädda av några som hade lagt ut saxar där tidigare på dagen. Så den skar han upp, kryddade och frös in och sedan ska den väl rökas nästa gång vi far ut.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0