17 januari 2012

Kom hem från skolan för en stund sedan, blev inte mycket gjort där idag. Vi svarade på 3 frågor och sedan var det lite betygsprat från förra terminen och så kollade vi på en halv film och då har vi ändå varit där från 8.30 imorse, med undantag från 50 minuters lunch.
Får se vad som händer imorgon och jag hoppas att den här terminen inte blir lika strulig som förra då allt började komma i ordning lagomt till terminsslutet.

Annars idag så fyller mitt ena syskonbarn 7år och får se om jag går dit senare. Just nu känner jag mig som ett lik eftersom jag inte har sovit många timmar dom senaste två nätterna och skulle gärna vilja gå och lägga mig tidigt ikväll, helst 20.00 så att jag får sova ut men ändå kunna gå upp tidigt imorgon eftersom jag har en uppgift som ska göras innan jag börjar skolan kl 12.00
Ska ha som mål att försöka gå på ALLA lektioner den här terminen, har märkt att mycket av betyget sitter i närvaron och är man borta bara några dagar så kan det drabba betyget ganska hårt, speciellt med tanke på att vi bara går 2.5 dagar i veckan och sedan har praktik i 5 veckor.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0