juli 2011

I början av månaden så kom folk och hämtade sina valpar och det blev bara tommare och tommare hemma. Men jag fick annat att fokusera på ganska snabbt då jag började att läsa en kurs på distans, barn- och ungdomssjukvård hette kursen, och anledningen till att jag läste den här kursen var för att jag vill jobba med barn. Passade på att läsa i sommar då jag ändå inte kunde sommarjobba p.g.a valparna.

Sen blev det att vara i stugan v.28-v.30 och med oss dit hade vi 3 valpar och Nova. Två av valparna skulle ju hämtas senare så dom fick följa med oss till stugan.
På bilden är det Balder (svarta), Torgny (I mitten) och Zipa (svart/vita). Torgny såg riktigt grym ut när han var liten eftersom han hade "ögonbryn" vilket han inte har idag.
Balder och Zipa ligger på en soffdyna och vilar sig under parasollet på kvällen medan vi metar.
Efter bara några dagar så kom Balders nya matte och hämtade honom, han var och är fortfarande riktigt fin.
Så det blev bara Torgny och Zipa kvar, här ser man dom ligga och sova bredvid varandra i ingången till stugan.
Det blev även mycket fiske men orkar inte lägga upp alla tusentals bilder från det, här var vi på väg för att fiska i en tjärn inte så långt ifrån där vi har stugan. Riktigt mysigt ställe. Vi fick ingen fisk men hade roligt i alla fall.
Sen blev det även en massa turer med båten, tog ett tag att vänja valparna och speciellt Torgny. Han ville med men det var det där med att hoppa i båten som han inte gillade och man fick inte lyfta i honom heller. Men han vande sig ganska snabbt och nu älskar han att åka båt....
...kolla bara på den här bilden :P

Saknar stugan så OTROLIGT mycket och håller med Tomas Ledin om att sommaren är kort!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0