Var helt slut

Igår var jag helt slut och ganska förståeligt eftersom det var fullt ös på Sabaton i lördags kväll. När jag kollade på busslistan när allt var slut så skulle bussen gått 4 minuter tidigare men hade sådan tur att det var många som skulle åka med den bussen så den stod kvar lite längre och vi slapp stå och vänta i 2 timmar på nästa buss.
Bilder från kvällen kommer senare idag, har inte fört över dom ännu.
 
Blev i alla fall en oplanerad resa till stan igår med Robert eftersom han skulle ha några grejer från Clas Ohlson och jag fick nya underkläder.
Jag såg säkert ut som en zombie hela dagen och somnade nästan på en gång när vi kom hem igen. Sedan när jag vaknade så låg jag bara och slöade framför tvn tills det var dags att sova igen. 
Idag är jag också trött, mest för att Charlie tvunget skulle sova på mina ben hela natten. Puttade jag bort honom så kom han bara och la sig där igen efter ett tag.
 
 
Så ikväll blir det att ta upp den nytvättade hundbädden så får hundarna sova i den så slipper jag ligga och trängas med dom, då kanske man känner sig som sig själv imorgon när man vaknar och inte som en zombie.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0